INDIVIDUELL

INDIVIDUELL SESSION

Detta är en session för bara dig som bokas efter en tid som passar oss båda. Här finns det tid och rum att prata om just din situation och behov där jag kan individanpassa dina sessioner.

 

Utöver det vi gör på plats så ger jag dig övningar som du kan ta med dig hem för att fortsätta din process på egen hand. Upprepade möten rekommenderas för din egen utveckling då allt tar tid. Det finns inga snabba genvägar till fysiskt och psykisk hälsa men det finns metoder som gör resan lättare och spännande. Att gå minst tre gånger är att rekommendera. Vi betalning av minst 3 sessioner samtidigt får du 10% reducerat pris. Gäller ej vid betalning av ActiWay eller Epassi.

 

I första mötet läggs fokus på att lära känna dig och förstå hur jag kan hjälpa dig. Detta sker via samtal, rörelseövningar och ev. beröring. Efterliggande möten fokuserar mer konkret på hur jag kan hjälpa dig efter att ha gjort en utvärdering. 

 

Just nu kan du även boka in dig för en session via ZOOM  eller i Göteborg som du kan läsa mer om nedan. 

Det går att betala med friskvårdsbidrag och jag är ansluten till ActiWay och Epassi


Somatisk praktik kan berika ditt liv oavsett ålder, kön, erfarenhet, fysisk eller psykisk mående


Ett möte tar 1 timma.

Första mötet 1h 30 min.
FÖR VEM?


  • Har du erfarenhet av utmattning,

    andningsproblem, spänningar, en skada, stress, ADHD, vill förbättra hållningen, fysisk eller psykisk obalans

  • Vill effektivisera dina rörelser/motorik som fysisk utövare oavsett amatör eller professionell
  • Vill uppnå fysiskt och psykisk välmående i en balanserad vardag.

SJÖNEVAD

Hemma hos mig i Sjönevad, Falkenberg, har jag en studio där jag tar emot individer en och en. Jag kan hämta dig vid bussen i Vessigebro om du kommer med kollektivtrafik. Det finns också möjlighet att hämtas vid tågstationen för extra resekostnader. Fördelen med Sjönevad förutom att det är i vacker och avslappnad natur så har jag möjlighet att erbjuda en flexibel kostnad där du själv betalar det du känner att du kan på en skala.

Hitta adress under KONTAKT.

 

FALKENBERG

Jag kan även ta emot dig på Eko-LOGISKT konceptcafé & vänner i Falkenberg om det är svårt för dig att komma till Sjönevad. 

Hitta adress under KONTAKT.


GÖTEBORG

Under hösten är jag i Göteborg ca en gång i månaden, efter intresse och behov, för att erbjuda privata sessioner. Jag samlar alla sessioner samma dag för att fylla upp alla platser. Det behöver vara minst 2 bokningar. Mailia KONTAKT vid intresse.

 

PÅ ANNAN ORT

Jag kan även komma till dig för extra resekostnader om du har ett utrymme hemma hos dig vi kan vara i.

 

FLERA STYCKEN

Samla ihop flera intresserade och hitta en lokal eller ett utrymme hemma hos er, så kan jag resa till er och ge individuella sessioner.

Resekostnader tillkommer utanför Falkenbergs kommun.


ONLINE

Via Zoom kan jag hjälpa dig på olika sätt i en individuell session. Har du svårt att resa så kan detta vara ett alternativ mellan sessioner eller istället för fysiska möten. Du hör av dig om vilken tid som passar dig och om vad du vill ha hjälp med. Det är bra att ha tillgång till dator med kamera och bra internetuppkoppling. Detta är en ny metod som jag arbetar med för att skapa nya metoder och tillgängliggöra praktiken.

 

 

 

ORDINARIE PRISER: 

Priserna gäller vuxna se nedan priser för barn.


FRISKVÅRD

Nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för din somatiska praktik. Jag är även ansluten till ePassi och ActiWay. 


SJÖNEVAD

Pris 650kr 


Eko-LOGISKT konceptcafé & vänner

Pris 750 kr

 

HEMBESÖK INOM FALKENBERG

Pris 650kr plus reseersättning


GÖTEBORG vid planerade datum 

750 kr


PÅ ANNAN ORT

VID MINST 3 PERSONER Pris 650kr plus reseersättning.

ENSAM Pris 750 kr plus reseersättning


ZOOM

Just nu 500kr 


BARN upp till 18 år

450 kr 30 min -1 timma


 

Bokar du in flera sessionen samtidigt så får du 10% reducerat pris. Hör av dig om du har frågor eller för att boka. info@somatisk.com

HÄR FINNS JAG

INVESTERING