INDIVIDUELL

INDIVIDUELL SESSION

Detta är en session för bara dig som bokas efter en tid som passar oss båda. Här finns det tid och rum att prata om just din situation och behov där jag kan individanpassa dina sessioner.

 

Utöver det vi gör på plats så ger jag dig övningar som du kan ta med dig hem för att fortsätta din process på egen hand. Upprepade möten rekommenderas för din egen utveckling då allt tar tid. Det finns inga snabba genvägar till fysiskt och psykisk hälsa men det finns metoder som gör resan lättare och spännande.

 

I första mötet läggs fokus på att lära känna dig och förstå hur jag kan hjälpa dig. Detta sker via samtal, rörelseövningar och ev. beröring. Efterliggande möten fokuserar mer konkret på hur jag kan hjälpa dig efter att ha gjort en utvärdering. 

 

Ett möte tar 1 timma.

Första mötet 1h 30 min.

 

 

 

SJÖNEVAD

Hemma hos mig i Sjönevad, Falkenberg, har jag en studio där jag tar emot individer en och en. Jag kan hämta dig vid bussen i Vessigebro om du kommer med kollektivtrafik. Det finns också möjlighet att hämtas vid tågstationen för extra resekostnader. Fördelen med Sjönevad förutom att det är i vacker och avslappnad natur så har jag möjlighet att erbjuda en flexibel kostnad där du själv betalar det du känner att du kan på en skala.

 

FALKENBERG

Jag kan även ta emot dig på Yoga Shala Falkenberg om det är svårt för dig att komma till Sjönevad. Här gäller ett fast pris.

 

PÅ ANNAN ORT

Jag kan även komma till dig för extra resekostnader om du har ett utrymme hemma hos dig vi kan vara i.

 

FLERA STYCKEN

Du kan samla ihop flera intresserade och hitta en lokal eller ett utrymme hemma hos er, så kan jag resa till er och ge individuella sessioner.

Resekostnader tillkommer utanför Falkenbergs kommun.

 

 

 

JUST NU ERBJUDANDE FÖR FÖRSTA TRÄFFEN


  • FÖRSTA TRÄFFEN ÄR KOSTNADSFRI VID BESÖK I SJÖNEVAD
  • PÅ YOGA SHALAN 250 KR FÖR FÖRSTA TRÄFFEN
  • HEMMA HOS DIG 250 KR FÖR FÖRSTA TRÄFFEN INOM FALKENBERG


ORDINARIE PRISER: (Se erbjudande ovan)


SJÖNEVAD

Pris 500- 1500kr 

 

HEMBESÖK INOM FALKENBERG

Pris 650kr plus reseersättning


PÅ ANNAN ORT

VID MINST 3 PERSONER Pris 500 - 1500kr plus reseersättning.

ENSAM Pris 750 kr plus reseersättning

 

 

På den flexibla skalan väljer vad du själv vill betala utifrån din ekonomiska situation. Med detta prissättnings- system hoppas jag att kunna tillgängliggöra praktiken för fler.

 

Bokar du in flera sessionen samtidigt så får du rabatt. Hör av dig om du har frågor eller för att boka. info@somatisk.com

HÄR FINNS JAG

INVESTERING

KAROLIN KENT

SOMATISK PRAKTIK/TERAPI

 

Balansera ditt inre och yttre med somatisk rörelsepraktik. Jag erbjuder skräddarsydda privata och grupp sessioner. Specialiserad på utmattning och dansare samt arrangerar föreläsningar och somatiska yogasessioner.


BOKA TID ELLER FRÅGA:

 

 

Email: info@somatisk.com

Tel: +46(0)707686107

ÖVERSIKT HEMSIDAN 

HEM

OM

INDIVIDUELL

GRUPP

KONTAKT

© Copyright. All Rights Reserved.